ÉRTÉKBECSLÉS, VAGYONÉRTÉKELÉS

Egy vállalat, de akár egy magánszemély életében is több olyan alkalom is adódhat, amikor szükségét érzi egy ingatlan tanácsadó közreműködésére, illetve vagyonértékelésre. Ebben nyújtunk segítséget az ingatlan vagyonértékeléssel. De miért érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Kérjen díjmentes konzultációt itt      →

Mi az a vagyonértékelés?

A vagyonértékelés azt a folyamatot jelenti, amelynél egy független szakértő meghatározza egy ingatlan vagy egy eszköz piaci értékét. Ez a társaságok esetében az alábbi lehetőségeket jelenti:

– Cégértékesítés
– Privatizáció
– Átalakulás
– Saját tőke
– Apport
– Rendezés
– Hitelkérelem

Magánszemélyek számára pedig az alábbiakat foglalja magában:

– Önálló vagyontárgyak, mint gépjármű vagy éppen lakás, családi házas ingatlan.

év szakmai tapasztalat

teljesített megbízás

Az ingatlan értékének meghatározásával kapcsolatos tudnivalók

Az ingatlan értékének meghatározásával kapcsolatos tudnivalók

Amikor ingatlaneladásra kerül sor, akkor az egyik legnagyobb feladat meghatározni, hogy mennyit ér az valójában. Sokat segíthet egy ingatlanközvetítő, nem beszélve a lakóingatlan értékeléséről, amely kapcsán szintén fény derülhet az árakkal kapcsolatos kérdésekre. De...

bővebben
Ezekre figyelj lakáshitel igénylése esetén!

Ezekre figyelj lakáshitel igénylése esetén!

Szeretnél tisztában lenni azzal, hogyan zajlik az értékbecslés? Tudni akarod, hogy mire kell figyelned lakáshitel igénylése esetén? Ha kölcsönből vásárolnál lakást vagy házat, esetleg más célra igényelnél jelzáloghitelt, akkor mindenképpen számolnod kell azzal, hogy...

bővebben

Milyen módszer szerint készítünk értékbecslést?

Jellemzően három fő módszerrel dolgozunk.

– Piaci forgalmi értékelés
– Nettó pótlási értékelés
– Hozadéki értékelés

Lakóingatlanok esetében többnyire a piaci és nettó pótlási értékelési módszer a célravezető, de ez változhat, kiegészülhet.
A piaci jóval elterjedtebb, mert szinte minden esetben lehet fő módszerként használni. A nettó pótlási módszert pedig legtöbb esetben a piaci ellenőrzésére, illetve egyéb lehetőségek hiányában használjuk.

Beszéljünk terveiről!

(30) 250-6996

Szolgáltatásaink

Az elmúlt évek alatt rengeteg tapasztalatra tettünk szert, így ma már több lehetőséget is kínálunk az ügyfeleink számára. Jelenleg az alábbi szolgáltatásaink közül választhat:

– Ház, lakás értékbecslés: Ha házat, lakást venne vagy eladna.
Termőföld értékelés: Amennyiben mezőgazdasági földet vásárolna vagy dobna piacra.
Vagyonértékelés: Vagyontárgyak értékének meghatározása, hogy azt megfelelő áron lehessen hirdetni vagy megvenni.
Műszaki értékelés: Banki hitelhez vagy bérbeadáshoz, illetve kivételhez.

A szolgáltatásokat jellemzően Tolna, Somogy és Baranya megye területén végezzük. Fontos azonban megjegyezni, hogy az értékbecslés, illetve az épület felmérés díjszabása nincs összefüggésben az értékelt ingatlan árával. Sokkal jobban függ annak méretétől, a dokumentációk beszerzésének nehézségeitől, a távolságtól, illetve az ingatlan egyéb jellemzőitől. Az értékbecslési szolgáltatásaink díjazása változó. A legalacsonyabb ár a telkek esetében van, míg egy üzlet esetében már magasabbak a költségek. Igyekeztünk azonban úgy meghatározni az összegeket, hogy az mindenki számára kedvező legyen, mégis profi szolgáltatást kaphasson.

 

Üzenjen nekünk, kérdezzen tőlünk

12 + 7 =

Hibajelzés a (30) 250-6996 telefonon!

Lippai Zsolt EV.

7342 Mágocs, Ady E. utca 79/E.

+ 36 (30) 250-6996

info@ingatlanvagyon.hu

Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Adataim megadásával önkéntesen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a megadott adatok alapján Lippai Zsolt EV. számomra ajánlatot készítsen, velem kapcsolatba lépjen. Tudomásul veszem, hogy a megadott adatokat Lippai Zsolt EV. kifejezetten az ajánlatadáshoz, kapcsolatteremtéshez használja fel, semmilyen más célra nem használja, harmadik személynek nem továbbítja, bizalmasan kezeli, az ajánlatadástól számított 30 napon belül törli. Tájékoztatom: ha a kötelezően kitöltendő adatokat nem adja meg, az esetben nem tudok ajánlatot készíteni, kapcsolatot létesíteni!