Értékbecslés díjszabás

Mi, az Ingatlanvagyonnál négyféle szolgáltatással segítünk az ügyfeleinknek:

Ház, lakás értékbecslés

Termőföld értékbecslés

Vagyonértékelés

Műszaki értékelés

1.

Ház, lakás értékbecslés díjszabása

Egy ingatlan piaci értékének megállapítására háromféle módszert alkalmazunk. Mind a költségalapú, mind a hozamszámításon alapuló, mind pedig a piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló módszer ára különböző.

A teljes értékű értékbecslés ára: 50.000 Forint
A főmódszeres értékbecslés ára: 45.000 Forint
A tájékoztató értékbecslés ára: 40.000 Forint

2.

Termőföld értékelés díjszabása

Termőföld értékbecslésre abban az esetben van szükség, ha földet vásárolna vagy eladna. Akár magánszemélyként tenné mindezt, akár önkormányzati hagyatéki leltár esetén van rá igény, akár végrehajtásról, esetleg örökségről van szó, mi minden esetben segítünk Önnek.

A termőföld értékelés ára: 50.000 Forinttól

3.

Vagyonértékelés díjszabása

A vagyonértékelés tulajdonképpen az a folyamat, amelynek keretein belül egy független szakértő meghatározza egy eszköz, illetve ingatlan piaci értékét. Ebben tudunk segíteni, ha cégértékesítésről, privatizációról, saját tőkéről, esetleg hitelkérelemről van szó. Az értékelésnek három módszere van, amelyek költsége minden esetben ugyanaz.

A vagyonértékelés ára: 60.000 Forinttól

4.

Műszaki értékelés díjszabása

Amennyiben ingatlan vásárlására, esetleg eladására kerülne sor, megvédheti magát, ha az adott épületet előre felméri. Az aktuális állapot ugyanis rendkívül fontos, hiszen így rengeteg esetleges plusz kiadástól óvhatja meg magát. Műszaki értékelésről szó lehet továbbá üzemekben és gyárakban egyaránt.

A műszaki értékelés ára: Egyedi árajánlat alapján készítjük el, amelyet a feladat összetettsége alapján állapítunk meg.

A díjszabás szerinti árak 250 négyzetméter nettó alapterület alatt érvényesek! Ennél nagyobb felépítmény esetében 100 négyzetméterenként további 8.000 Forint kerül kiszámlázásra. Az értékbecslőn kívül álló okokból történő helyszíni meghiúsulás esetén a kiszállási díjat (18.000 Forint) minden esetben meg kell fizetni! A megrendeléssel megbízó a plusz költségeket elfogadja!

További információk:

9

info@ingatlanvagyon.hu

9

https://ingatlanvagyon.hu

9

+36 (30) 250-6996

9

7342 Mágocs, Ady utca 79/E.