Műszaki értékelés

A műszaki értékelésre sok esetben szükség lehet, főként az ingatlanokhoz tartozó ingóságokkal kapcsolatban. Ezek műszaki felméréséhez tartozik például az istállóhoz tartozó gépek, illetve a gyárakban található gépsorok egyaránt. Ezekről szakvéleményt készíteni a megfelelő információk nélkül azonban nem lehet. A szolgáltatásra azonban nemcsak szakvélemény mellékletként van szükség.

A műszaki értékelés

Az ingatlanok vásárlása vagy eladása során saját magát óvhatja meg, ha előre felméri az épülethez tartozó ingóságokat és azok aktuális állapotát. A műszaki vizsgálatot alkalmazva ugyanis számos pluszköltségtől előzheti meg magát.

Műszaki értékelésről szó lehet továbbá akár egy gyárban is. Az üzemhez tartozó gépsorok, szeletelőgépek, járművek, vagy éppen a kisebb szerszámok esetében szintén segítő kezet nyújthatunk az Ön számára.

A cégek és magánszemélyek vagyontárgyait a megfelelő értékben felmérni sokszor jóval bonyolultabb, mint például egy családi ház értékbecslése. Mivel ezek az ingóságok rendkívül sokrétűek, illetve a gyártás időpontja is minden esetben más, ezért mi először a rendelkezésre álló adatok alapján végzünk felmérést.

Ingóságok hitel fedezetre

Ne feledje, hogy a gépek és egyéb eszközök akár jelzálog fedezetül is szolgálhatnak. Mivel egyre nagyobb értéket képviselnek, így az igény is egyre gyakoribb ezek értékelésére. A céges és magántulajdonú tárgyak felmérésére akkor is sor kerülhet, ha valaki hitelfedezetként vagy önerőként használná azt. Amennyiben például a cége Európai Uniós pályázatot szeretne elnyerni, akkor minden esetben vagyonértékelést kell készíttetnie azokról az eszközökről, amelyeket a kiutalt összegből megvásárolt. Legyen ez egy munkagép, egy irodagép, egy termelő gépsor, vagy éppen egy speciális eszköz egyaránt.

Mit kell tennie, ha igénybe kívánja venni a szolgáltatásunkat?

Amennyiben úgy dönt, hogy szakmai segítségre van szüksége műszaki értékelés kapcsán, keressen fel minket, az Ingatlanvagyon.hu csapatát bizalommal! Megtisztel vele, ha ajánlatot kér az ingóságai állapotának felmérésére, amelyet a lehető legmagasabb szaktudással készítünk el. Az árajánlat elfogadását követően egy időpont egyeztetésre kerül sor, amikor megkaphatjuk a megfelelő információkat az adott tárgyról. A kész dokumentációt a lehető legrövidebb idő alatt, papír alapon vagy pedig e-mailben küldjük el az Ön számára.

A műszaki értékelés ára:

Egyedi árajánlat alapján, a feladat összetettségétől függően.

Somogy, Baranya, Tolna megye egész területén vállaljuk a műszaki értékelést:

Műszaki értékelés Pécsen

Műszaki értékelés Kaposváron

Műszaki értékelés Szekszárdon

További információk:
Email: info@ingatlanvagyon.hu
Web: https://ingatlanvagyon.hu/
Telefon: +36 (30) 250-6996
Irodánk: 7342 Mágocs, Ady Endre utca 79/E.