A műszaki értékelésre Szekszárdon is sok esetben szükség lehet, főként az ingatlanokhoz tartozó ingóságokkal kapcsolatban. Ezek műszaki felméréséhez tartozik például az istállóhoz tartozó gépek, illetve a gyárakban található gépsorok egyaránt. Ezekről szakvéleményt készíteni a megfelelő információk nélkül azonban nem lehet. A szolgáltatásra, amit nemcsak Szekszárdon, hanem egész Tolna megyében igénybe vehet, azonban szakvélemény mellékletként is szükség van.

A műszaki értékelés Szekszárdon

Az ingatlanok vásárlása vagy eladása során saját magát óvhatja meg, ha előre felméri az épülethez tartozó ingóságokat és azok aktuális állapotát. A műszaki vizsgálatot alkalmazva ugyanis számos pluszköltségtől előzheti meg magát, így kedvezve a pénztárcájának.

Műszaki értékelésről szó lehet továbbá akár egy gyárban is. Az üzemhez tartozó gépsorok, szeletelőgépek, járművek, vagy éppen a kisebb szerszámok esetében szintén segítő kezet nyújthatunk az Ön számára.

A cégek és magánszemélyek vagyontárgyait a megfelelő értékben felmérni sokszor jóval bonyolultabb, mint például egy családi ház értékbecslése. Mivel ezek az ingóságok rendkívül sokrétűek, illetve a gyártás időpontja is minden esetben más, ezért mi először a rendelkezésre álló adatok alapján végzünk felmérést.

Ingóságok hitel fedezetre

Ne feledje, hogy a gépek és egyéb eszközök akár jelzálog fedezetül is szolgálhatnak. Mivel egyre nagyobb értéket képviselnek, így az igény is egyre gyakoribb ezek értékelésére. A céges és magántulajdonú tárgyak felmérésére akkor is sor kerülhet, ha valaki hitelfedezetként vagy önerőként használná azt. Amennyiben például a cége Európai Uniós pályázatot szeretne elnyerni, akkor minden esetben vagyonértékelést kell készíttetnie azokról az eszközökről, amelyeket a kiutalt összegből megvásárolt. Legyen ez egy munkagép, egy irodagép, egy termelő gépsor, vagy éppen egy speciális eszköz egyaránt.

Mit kell tennie, ha igénybe kívánja venni a szolgáltatásunkat?

Amennyiben úgy dönt, hogy szakmai segítségre van szüksége Szekszárdon és Tolna megye egyéb területein műszaki értékelés kapcsán, keressen fel minket, az Ingatlanvagyon.hu csapatát bizalommal! Megtisztel vele, ha ajánlatot kér az ingóságai állapotának felmérésére, amelyet a lehető legmagasabb szaktudással készítünk el. Az árajánlat elfogadását követően egy időpont egyeztetésre kerül sor, amikor megkaphatjuk a megfelelő információkat az adott tárgyról. A kész dokumentációt a lehető legrövidebb idő alatt, papír alapon vagy pedig e-mailben küldjük el az Ön számára.

A szolgáltatás ára: Egyedi árajánlat alapján, a feladat összetettségétől függően.

További információk:
Email: info@ingatlanvagyon.hu
Web: https://ingatlanvagyon.hu/
Telefon: +36 (30) 250-6996
Irodánk: 7342 Mágocs, Ady Endre utca 79/E.