Földmérés

Földmérőt keres? Cégünk szakemberei pontos és gyors földmérést végeznek!

A földmérésről

Azonnali megoldásra lenne szüksége? Gond adódott a szomszéddal a telekhatárral kapcsolatban, esetleg eladna vagy vásárolna? Ezekben az esetekben mindenképpen kelleni fog egy földmérő szakember, aki segít megoldani a feladatot. Előfordulhat, hogy olyan váratlan esemény történik, amivel nem számol előre, ugyanis egyes ingatlanok esetében nem megfelelően van feltüntetve az adott határok, nem jól vannak azok nyilvántartva a rendszerben. Egy ingatlan adás-vétel kapcsán ez azonban gondot jelenthet, néha még a hitelfelvételnél is probléma lehet a nem megfelelő papír. 

Ezekben az esetekben rengeteget számít az idő, ugyanis pár hónapos csúszás rengeteg költséget jelenthet, amit pluszban kell kifizetni. Ha építkezik, felújít, átalakít, elad, esetleg vásárol, akkor a munka nem állhat meg. Ebben igyekszünk a lehető leggyorsabb segítséget nyújtani.Mit tartalmaz a földmérés?

Az egyik legtöbbször igénybe vett szolgáltatás a birtokhatár kitűzése. Sokszor előfordulhat ugyanis, hogy a szomszéddal valamilyen félreértés alakul ki, mivel valamelyikük nem megfelelően veszi igénybe a saját területét. Ez könnyen megelőzhető, ha mindenki tisztában van a saját telekhatáraival, így elkerülhetőek a félreértések. Amikor vásárol, esetleg a már meglévő birtokon tervez építést vagy átalakítást, érdemes előtte felmérni a pontos határokat. A kitűzésről mindenképpen egy helyszínrajz készül, de megtörténik a földhivatali vizsgálat is, így nincs többé konfliktus, vita, meglepetés vagy pereskedés.

Telekalakítás

Ide sorolandó a telekalakítás, amire akkor van szükség, ha a telek mérete, illetve annak beépíthetősége nincsen teljesen összhangban. Hazánkban gyakori eset, hogy az építési előírások miatt egy bizonyos területre csak kis méretű épület kerülhet. Ilyenkor szóba jöhet telekmegosztás, telekhatár-rendezés, illetve telekcsoport újraosztás.Földmérés szolgáltatás

  • Épület feltüntetés
  • Földrészlet kitűzése
  • Telekalakítás
  • Társasházak felmérése, alaprajz készítése
  • Domborzati felmérés tervezéshez
  • Szolgalmi jog bejegyzés
  • Térfogatszámítások

Hívjon minket:

+36 (30) 250-6996

Miért minket válasszon földmérésre?

Mert az adatszolgáltatás megérkezésekor azonnal jelentkezünk és pár napon belül elvégezzük a szükséges a helyszíni felméréseket és elvégezzük a földmérést. 

A helyszíni felméréstől számított pár napon belül  a teljes dokumentációt elkészítjük és benyújtjuk a földhivatalnak.

Mert mi pontosan, gyorsan és hivatalosan végezzük a munkát, így garantáltan nem lesz gondja többé a telekhatárral. 

További szolgáltatásaink

Cégünk a földmérés mellett további szolgáltatásokban tud segítő kezet nyújtani.

Lakóingatlan értékelés

Ahhoz, hogy az ingatlant megfelelő és valós áron adhassuk el, szükség van néhány információra. Senki sem szeretné áron alul eladni vagy megvásárolni az adott ingatlant. Amennyiben valaki új helyre szeretne költözni, a ház, lakás értékbecslés szolgáltatás pontosan ezért is lehet jó megoldás. Segítségünkkel megtörténik ingatlana és ingatlanvagyona értékének meghatározása, alapos felmérése egyaránt. Szolgáltatásunkat főként Tolna, Somogy és Baranya megyét foglalja magában.

Termőföld értékelés

Ahhoz, hogy a termőföldet megfelelő és valós áron adhassunk el, vegyünk meg, szükség van néhány információra. Biztosan Ön sem szeretné áron alul eladni vagy megvásárolni az adott területet. A termőföld értékelés szolgáltatásunk pontosan ezért is lehet jó megoldás. Az ingatlanvagyon.hu segítségével megtörténik a földterület felmérése, majd értékének meghatározása. Ezen szolgáltatásunkat főként a Dél-Dunántúlon: Tolna, Somogy és Baranya megyében végezzük.

Vagyonértékelés

Egy vállalat, de akár egy magánszemély életében is több olyan alkalom is adódhat, amikor szükségét érzi egy ingatlan tanácsadó közreműködésére, illetve vagyonértékelésre. Ebben nyújtunk segítséget az ingatlanvagyon értékeléssel. De miért érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Műszaki értékelés

A műszaki értékelésre sok esetben szükség lehet, főként az ingatlanokhoz tartozó ingóságokkal kapcsolatban. Ezek műszaki felméréséhez tartozik például az istállóhoz tartozó gépek, illetve a gyárakban található gépsorok egyaránt. Ezekről szakvéleményt készíteni a megfelelő információk nélkül azonban nem lehet. A szolgáltatásra azonban nemcsak szakvélemény mellékletként van szükség.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink

Lippai Zsolt EV.

7342 Mágocs, Ady Endre utca 79/E

+36 (30) 250-6996

info@ingatlanvagyon.hu