Értékbecslőt keres, aki nemcsak alapos és pontos munkát végez, de megbízható és profi is egyben? Elvárás az Ön számára továbbá a tényszerűség is? Akkor nem kell tovább keresnie, hiszen mi, az ingatlanvagyon.hu csapata lakóingatlan, ingatlanvagyon, műszaki, illetve termőföld értékbecslést Kaposváron is végzünk. Egy ház vagy vagyontárgy értékét megállapítani azonban nemcsak egy matematikai folyamat része lehet. Ebben nyújtunk szakszerű segítséget az Ön számára a somogyi megyeszékhelyen is.

Mikor érdemes értékbecslést végeztetni?

Amennyiben ingatlant vásárolna, esetleg adna el Kaposváron vagy annak környékén, illetve épületfelmérésre van szüksége, ajánlom figyelmébe a segítségünket. A lakóingatlanok mellett foglalkozunk kereskedelmi, mezőgazdasági és ipari célú épületekkel egyaránt. Legyen szó tehát Somogy megyei családi házról, irodáról, irodaházról, esetleg lakásról, üzletről, szállodáról, raktárról, vagy akár műhelyről egyaránt, mindegyik kapcsán tudjuk, hogy mi az első lépés a cél felé. Segítünk megtenni azt a bizonyos lépést!

Milyen módszerekkel készítünk értékbecslést Kaposváron?

Jellemzően három fő módszerrel végezzük el az értékbecslést:

  • Piaci forgalmi értékelés
  • Nettó pótlási értékelés
  • Hozadéki értékelés

Lakóingatlanok esetében általában a piaci forgalmi értékelési, illetve a nettó pótlási módszer a legjobb választás, de ez a munka során akár változhat is.

A piaci egy kicsit elterjedtebb megoldás, hiszen szinte minden esetben lehet fő módszerként alkalmazni. A nettó pótlási verziót pedig legtöbbször a piaci ellenőrzésére, illetve egyéb lehetőségek hiányában használjuk.

Szolgáltatásaink, amikkel segíthetünk az Ön számára

Az elmúlt évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk, így ma már több lehetőséget és megoldást is kínálunk az ügyfeleink számára az értékbecsléssel kapcsolatban. Jelenleg az alábbi szolgáltatásaink közül választhat, amikkel segíthetünk az Ön számára Kaposváron:

  • Ház, lakás értékbecslés: Ha ingatlant, házat, lakást venne vagy eladna.
  • Termőföld értékelés: Ha mezőgazdasági földet vásárolna vagy dobna piacra.
  • Műszaki értékelés: Bérbeadáshoz, esetleg banki hitelhez.
  • Vagyonértékelés: Vagyontárgyak értékének meghatározása, hogy azt megfelelő áron lehessen megvenni, illetve meghirdetni.

A szolgáltatásokat és az értékbecslést Kaposváron is végezzük, de rendelkezésre állunk Somogy megye egyéb területén egyaránt. Fontos információ továbbá, hogy az értékbecslés díja nincs kapcsolatban az adott ingatlan, vagyon, vagy termőföld értékével. A költségek nagyobb mértékben függenek azok méretétől, a távolságától, illetve a szükséges dokumentumok beszerzésének bonyolultságától.

Az értékbecslési szolgáltatásaink díjazása tehát nagyon változó lehet. A legalacsonyabb árat a telkek esetében határozzuk meg, míg egy üzlet kapcsán már a költségek kicsit magasabbak lehetnek. Az összegeket azonban próbáltuk úgy meghatározni, hogy az mindenkinek kedvezőek legyenek és mindenki igénybe vehesse őket.

További információk:

Email: info@ingatlanvagyon.hu

Web: https://ingatlanvagyon.hu/

Telefon: +36 (30) 250-6996

Irodánk: 7342 Mágocs, Ady Endre utca 79/E.