Egy megbízható, pontos és alapos munkát végző, megfelelő tapasztalattal rendelkező értékbecslős keres? A szakemberekkel kapcsolatban elvárás továbbá a tényszerűség is. Az Ingatlanvagyon.hu csapata éppen ezért nemcsak lakóingatlanok, hanem ingatlanvagyonok, műszaki, illetve termőföldek értékbecslését is végzi Pécsen. Egy ingatlan vagy vagyontárgy értékét megállapítani azonban nemcsak egy matematikai folyamat része. Ebben nyújtunk segítséget az Ön számára Baranya megyében! Lássuk, hogy az értékbecslést Pécsen milyen módszerekkel végezzük!

Mikor és miért érdemes értékbecslést végeztetni?

Amennyiben ingatlant adna el, esetleg vásárolna Pécs vagy környékén, illetve épületfelmérésre van szüksége, ajánljuk figyelmébe a szakszerű segítségünket. A lakóingatlanok mellett kereskedelemi, ipari, illetve mezőgazdasági célú ingatlanok esetében készítünk értékbecslést az Ön számára. Legyen szó tehát Baranya megyei családi házról, irodáról, üzlethelyiségről, lakásról, esetleg közeli nyaralóról, raktárról, vagy akár műhelyről egyaránt, mindegyik kapcsán tudjuk, hogy mi az első lépés a cél felé. Megteszünk mindent, hogy segítsünk az Ön számára megtenni ezt a bizonyos lépést.

Milyen módszerekkel készítünk értékbecslést Pécsen?

Jellemzően három fő módszerrel végzünk értékbecslést ezen a területen:

  • Piaci forgalmi értékelés
  • Hozadéki értékelés
  • Nettó pótlási értékelés

Lakóházak esetében legtöbbször a nettó pótlási és a piaci forgalmi értékelési módszer a legjobb választás, de ez a munka során előfordulhat, hogy változik.

A piaci egy elterjedtebb megoldás, hiszen szinte bármilyen esetben alkalmazható, mint fő módszer. A nettó pótlási értékbecslést viszont inkább a piaci ellenőrzésére, illetve egyéb lehetőségek hiányában vesszük elő.

Szolgáltatásaink, amikkel segíthetünk az Ön számára

Az elmúlt időszakban rengeteg tapasztalatra tettünk szert, így ma már több lehetőséget is kínálunk az ügyfeleink számára. Jelenleg az alábbi szolgáltatásaink közül választhat, amikkel segíthetünk az Ön számára Pécsen:

  • Ház, lakás értékbecslés: Ha házat, lakást venne vagy eladna.
  • Termőföld értékelés: Ha földet venne, esetleg adna el.
  • Vagyonértékelés: Vagyontárgyak értékének meghatározása, hogy azt megfelelő áron lehessen azokat meghirdetni vagy eladni.
  • Műszaki értékelés: Bérbeadáshoz, kivételhez, illetve banki hitelhez.

A szolgáltatásokat tehát Pécsen is végezzük, de rendelkezésére állunk Baranya megye egyéb területén egyaránt.  Fontos információ továbbá, hogy az értékbecslés ára nem függ össze az adott ingatlan vagy éppen a vagyontárgy értékével. A költségek nagyobb mértékben függenek azok távolságától, méretétől és persze a szükséges dokumentumok beszerzésének nehézségétől.

Az értékbecslési szolgáltatásaink díjazása tehát változó lehet. A legalacsonyabb árat a telkek esetében határozzuk meg, míg egy üzlet kapcsán a költségek valamivel magasabbak lehetnek. Az összegeket azonban próbáltuk úgy meghatározni, hogy az mindenkinek kedvezőek legyenek, így akár Önnek is segíteni tudunk.

További információk:

Email: info@ingatlanvagyon.hu

Web: https://ingatlanvagyon.hu/

Telefon: +36 (30) 250-6996

Irodánk: 7342 Mágocs, Ady Endre utca 79/E.