Egy ingatlan értékbecslő szakemberrel kapcsolatban rendkívül fontos, hogy az megbízható, pontos és persze alapos munkát végezzen. Emellett előnyt élvez egy megfelelő tapasztalattal rendelkező, tényszerűségre alapozó személy. Az Ingatlanvagyon.hu csapata éppen ezért nemcsak lakóingatlanok, hanem ingatlanvagyonok, műszaki, illetve termőföldek értékbecslését végzi Szekszárdon. Ebben nyújtunk segítséget az Ön számára Tolna megyében!

Mikor és miért érdemes értékbecslést végeztetni?

Amennyiben ingatlant venne, illetve adna el Szekszárd vagy környékén, esetleg épületfelmérésre van szüksége, ajánljuk figyelmébe a szakszerű segítségünket. A lakóingatlanok mellett foglalkozunk továbbá ipari, kereskedelemi, illetve mezőgazdasági célú ingatlanokkal egyaránt. Legyen szó tehát Tolna megyei ingatlanról, irodáról, nyaralóról, üzlethelyiségről, lakásról, esetleg egy városi raktárról, vagy akár műhelyről egyaránt, mindegyik kapcsán tudjuk, hogy mi az első lépés a cél felé. Mi segítünk Önnek megtenni azt a bizonyos lépést!

Milyen módszerekkel készítünk értékbecslést Szekszárdon és a környékén?

Jellemzően három fő módszerrel dolgozunk:

  • Piaci forgalmi értékelés
  • Nettó pótlási értékelés
  • Hozadéki értékelés

Ingatlanok esetében főként a nettó pótlási és a piaci forgalmi értékelési módszert alkalmazzuk, de ez a munka során akár változhat is.

A legelterjedtebb azonban mégis a piaci, hiszen ez szinte minden esetben használható, mint fő módszer. A nettó pótlási megoldást viszont általában a piaci ellenőrzésére, illetve egyéb lehetőségek hiányában vesszük elő.

Szolgáltatásaink, amikkel segíthetünk az Ön számára

Az elmúlt években rengeteg tapasztalatra tettünk szert, így ennek hála ma már több lehetőséget is kínálunk az ügyfeleink számára. Jelenleg az alábbi szolgáltatásaink közül választhat, amikkel segíthetünk az Ön számára Szekszárdon:

  • Ház, lakás értékbecslés: Ha házat, lakást venne vagy eladna.
  • Termőföld értékelés: Ha mezőgazdasági földet adna el, esetleg vásárolna.
  • Vagyonértékelés: Vagyontárgyak értékének meghatározása, hogy azt megfelelő áron tudja azokat hirdetésre bocsájtani vagy megvásárolni.
  • Műszaki értékelés: Banki hitelhez, illetve bérbeadáshoz vagy kivételhez.

A szolgáltatásokat és értékbecslést Szekszárdon is végezzük, amennyiben értékbecslésre van szüksége, rendelkezésére állunk Tolna megye egyéb területén egyaránt.  Fontos információ továbbá, hogy ennek ára nem függ össze az adott lakóépület vagy éppen a vagyontárgy értékével. Az összegek nagyobb mértékben függenek azok méretétől, a távolságától, illetve a szükséges dokumentumok beszerzésének nehézségétől.

Az értékbecslési szolgáltatásaink díjazása tehát változó lehet. A legalacsonyabb árat a telkek esetében adjuk meg, míg egy üzlet kapcsán az összegek magasabbak lehetnek. A költségeket azonban próbáltuk úgy kialakítani, hogy az mindenkinek kedvezőek legyenek, így akár Önnek is segíteni tudunk.

További információk:

Email: info@ingatlanvagyon.hu

Web: https://ingatlanvagyon.hu/

Telefon: +36 (30) 250-6996

Irodánk: 7342 Mágocs, Ady Endre utca 79/E.